fredag 12 december 2008

DM2517: Projektredovisningar

Hej!
Nu börjar det dra ihop sig till redovisningar i kurserna XML för publicering och Interaktiv medieteknik. Redovisningarna äger precis som tidigare annonserats rum tisdag och torsdag nästa vecka (16/12 och 18/12). Redovisningarna sker vid dator i Loftet och endast till mig (alltså ingen redovisning inför klassen eller liknande). Jag räknar med 15 minuter per grupp varav de första 10 minuterna ska bestå i att ni demonstrerar allt man kan göra med ert program i webbversion och mobilversion samt lite tittande på källkoden. De sista minuterna ägnas åt att räkna poäng och kolla vad ni kommer upp i för slutbetyg.

Inför redovisningen ska ni ha skrivit er rapport och lämna in i PingPong. Det står beskrivet i projektbeskrivningen ungefär vad som ska ingå. Ha även med en utskriven version till redovisningstillfället. Ni bör även ha skrivit upp allt ni hoppas kunna få poäng för så att vi inte missar något feature.

De tider som är öppna för redovisning är
Tisdag 16/12 11-12, samt 13-16
Torsdag 18/12 09-12 samt 13-16

Om någon har särskilda skäl kan det möjligtvis gå att hitta en redovisningstid utanför dessa tider.

Maila mig ett förslag på ungefär när ni skulle vilja redovisa (samt om det är några speciella restriktioner om att ni inte kan redovisa vissa tider), så bokar jag in er på lämpliga tider och mailar tillbaka dessa till er.

Mvh Björn

---
Meddelandet är skickat från aktiviteten DM2517: XML för publicering 2008.